Autor:
Mihai Oprea
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 159 Vizualizari

<!–

–>

Patru femei au fost ucise şi alte şase tentative de crimă. Acesta este bilanţul sângeros al lui Ion Rîmaru, criminalul în serie care a băgat spaima în tot Bucureştiul în perioada anilor 1970-1971, când era student. A fost legat de stâlp şi executat pentru crimele sale

Nu se număra printre criminalii cu un număr mare de victime, dar cu siguranţă a fost unul dintre cei mai sângeroşi asasini. Şi-a săvârşit faptele cu violenţă şi sadism: obişnuia să-şi muşte victimele şi să le sugă sângele. Pe toate le-a violat, pe unele chiar şi după acestea nu mai aveau viaţă în ele.

Ion Rîmaru a ucis patru femei şi a încercat să ucidă alte şase. Însă pe lângă aceste fapte, el a mai comis şi o listă întreagă de violuri, jafuri şi tâlhării, dar şi furturi şi tot felul de găinării. Şi tatăl său, Florea a fost un criminal în serie, dar asta a ieşit la iveală abia după un an de la moartea fioului său. Ion Rîmaru s-a născut pe 12 octombrie 1946, la Caracal.

Certurile şi bătăile pe care le vedea în fiecare zi în familia sa l-au înrăit. Cu şcoala nu se înţelegea foarte bine rămânând repetent de câteva ori. A întreţinut relaţii sexual cu o minoră, iar la 18 ani a fost închis pentru furt. După ce a ieşit din închisoare, după doi ani, a dat examen şi a fost admis la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, însă n-a reuşit să o termine. Profesorii l-au catalogat ca fiind semi-analfabet, iar colegii de cameră au asistat neputincioşi atunci când se enerva şi se automutila.

Mama acestuia a declarat la proces că fiul ei i-a moştenit violenţa tatălui. În anul 1970 Rîmaru şi-a început atacurile, iar după un an avea agresate 14 femei, pe patru le-a ucis, iar pe celelalte le-a violat. La comiterea faptelor, asasinul folosea un ciocan, un topor, o rangă de fier şi un cuţit. De frică, multe femei nu mai ieşeau din casă după ora 21.00

Deşi multe din victimele lui Ion Rîmaru au supravieţuit, rezolvarea cazului a venit tot de la o femeie ucisă. Sub trupul acesteia a fost găsit un certificat medical eliberat pe numele criminalului.

Pe 23 octombrie 1971, a fost dus la Jilava unde urma să fie executat. A fost legat de un stâlp şi a început să se zbată. A strigat că vinovatul pentru ceea ce a făcut este numai tatăl său. În momentul în care s-a tras, Rîmaru s-a răsucit în jurul stâlpului în urma încercărilor inutile de a scăpa şi a fost împuşcat în spate.

Tatăl lui Ion Rîmaru, Florea, a murit la un an după execuţia fiului său după ce cei de la Securitate l-au aruncat din tren. În urma analizelor făcute la IML s-a descoperit cu stupoare ca Florea Rîmaru era autorul a patru crime cu autor necunoscut ce datau încă din 1944. Pe 23 octombrie s-au împlinit 45 de ani de la execuţia celui mai mare criminal în serie din România.

Tag-uri:
asasin, criminal in serie, ion rimaru, florea rimaru, viola, victime, Ion Rîmaru, Medicină Veterinară, Florea Rîmaru

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Povestea celui mai sadic asasin român. Îşi viola victimele şi obişnuia să le sugă sângele. La comiterea faptelor, criminalul folosea un ciocan, un topor, o rangă de fier şi un cuţit.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cutit-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cutit-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Mihai Oprea | duminică, 20 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 159 Vizualizari <!-- --> Patru femei au fost ucise şi alte...

Preluat de la EVZ