loading…

Patru polițiști și-au pierdut viața sâmbătă, la Rio de Janeiro, după prăbușirea elicopterului în care se aflau, în apropiere de favela Cidade de Deus, după o zi de intense schimburi de focuri în zonă între forțele de ordine și suspecți criminali, a informat media locală, citată de agențiile internaționale de presă.

Nu este clar dacă elicopterul a fost lovit de focuri de armă sau dacă un alt factor a cauzat prăbușirea, poliția afirmând într-o declarație că investighează incidentul.

Aparatul a căzut într-un spațiu deschis, lângă o autostradă, în apropiere de favela Cidade de Deus, unde s-au înregistrat tiruri intense între unități de poliție și infractori.

Crimele și violențele au revenit la Rio, la câteva luni după ce al doilea mare oraș al țării a găzduit Jocurile Olimpice, menționează Reuters.

EFE amintește că Cidade de Deus a devenit faimoasă pe plan mondial după pelicula omonimă (Orașul lui Dumnezeu), regizată de Fernando Meirelles și Kátia Lund, și care abordează narcotraficul din favelă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patru-politisti-au-murit-dupa-prabusirea-unui-elicopter-in-apropiere-de-o-favela-din-rio-de-janeiro-32070.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patru-politisti-au-murit-dupa-prabusirea-unui-elicopter-in-apropiere-de-o-favela-din-rio-de-janeiro-32070-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv