Autor:
Melania Stoica
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

<!–

–>

Administrația familiei regale a Marii Britanii a anunțat că Palatul Buckingham va intra în renovare, costul investiției fiind de aproximativ 369 de milioane de lire sterline.

Una dintre cele mai mari atracții turistice ale lumii va rămâne deschisă pentru vizitatori, oficialii britanici anunțând că și Regina Elisabetha a II-a va rămâne la palat, în ciuda lucrărilor. 

Guvernul britanic a aprobat un buget de 369 de milioane de lire sterline pentru restaurarea Palatului Buckingham. Procesul de restaurare va dura 10 ani, dar va prelungi viaţa clădirii cu cel puţin o jumătate de secol.  Se vor schimba cablurile electrice, țevile ruginite și parchetul învechit, informează B1 TV.

“Toate aceste clădiri trebuie reparate! Copii, nepoţi, ar putea să cadă şi să se rănească. Palatul nu a mai fost renovat de decenii şi are nevoie de o reconstrucţie pentru că bucăţi întregi din el a început să cadă!”, a transmis Dickie Arbiter, fost purtător de cuvânt al Casei Regale. 

Aceasta investiție va fi cea mai mare restaurare a unei clădiri britanice de patrimoniu.

Tag-uri:
Palatul Buckingham, familia regala britanica, regina elisabeta a II a, casa regala, reparatii, investitii, lire sterline

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Palatul Buckingham intră în REPARAȚII! Ce SUMĂ COLOSALĂ a acordat Guvernul Britanic și cât vor dura lucrările | GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/foto9_15-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/foto9_15-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Melania Stoica | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari <!-- --> Administrația familiei regale a Marii Britanii a...

Preluat de la EVZ