Autor:
Carmen Vintilă
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Dacian Ciolos

Ieri după-amiaza în Piaţa Victoriei, ar fi trebuit să se adune peste 500 de români pentru a marca un an de când Dacian Cioloş a fost numit premier. Potrivit mediafax.ro, în stradă nu au fost mai mult de 14 oameni.

”Pe 17 Noiembrie se împlineşte un an de când avem un guvern tehnocrat. Întrucât în Noiembrie soarele apune la ora 17:00, ne întâlnim sâmbătă, 19 Noiembrie în fata guvernului, de la ora 15:00. Noi, toate persoanele care suntem mulţumite de acestă guvernare, de ce s-a schimbat în România în acest an, începând de la comisia de tăiat hârtii, Implemetarea de măsuri fiscale bune pentru economie, etc, ne întâlnim în faţa guvernului în semn de mulţumire pentru acest efort. Am avut un an de pace, de linişte. Am avut un guvern care a încercat să facă cât mai multe lucruri posibile, în mandatul limitat pe care l-a avut. Acesta este pentru prima oară în istoria României când ne strângem în număr mare, nu ca să dăm jos ceva, nu ca să protestam pentru vreo lege imbecilă pe care parlamentul vrea sa o implementeze, ci doar ca să susţinem şi să încurajam progresul şi bunul simţ”, era îndemnul de mobilizare postat pe pagina special creată pentru organizarea evenimentului ”Întâlnire apreciere guvern Cioloş – 1 an de guvern tehnocrat”.

Circa 2400 de oamenii s-au declarat interesaţi de eveniment, iar 544 dintre ei chiar au declarat că vor participa.

Potrivit mediafax.ro, la ora anunţată, 15.00, în Piaţa Victoriei erau adunaţi doar jurnaliştii care doreau să transmită de la eveniment. Circa un sfert de oră mai târziu, în faţa Palatului Victoria au apărut trei tineri.  Cei 14 oameni au mai discutat aproximativ 10-15 minute, după care au plecat, fiecare spre treburile sale.

Tag-uri:
Dacian Ciolos, premier, Guvern, Palatul Victoria, sustinere

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitingul de susţinere a premierului Dacian Cioloș, un eșec. Doar 14 oameni s-au adunat în Piața Victoriei .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ciolos-europa-fm-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ciolos-europa-fm-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialParlament
Autor: Carmen Vintilă | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Dacian Ciolos Ieri după-amiaza în Piaţa Victoriei,...

Preluat de la EVZ