Autor:
Anca Simionescu
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Mioara Roman

Mioara Roman a dezvaluit dupa aproape un deceniu, adevaratul motiv al divortului de fostul prim-ministru al Romaniei, Petre Roman. Mărturia a fost facuta in cartea „Pretul libertatii. Insemnari despre revolutia mea”

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a lansat sâmbătă, 19 noiembrie, la Târgul Gaudeamus, „Prețul libertății. Însemnări despre revoluția mea”, o mărturie curajoasă a perioadei petrecute alături de șeful primului Guvern post-revoluționar. Pe copertă, Mioara Roman apare într-o imagine din vremurile bune ale familie, în care Petre Roman își ține fosta consoartă în brațe. Poza de pe coperta cărții a fost făcută când Petre Roman a împlinit 53 de ani. Ideea a fost inițiativa Oanei. „Coperta, care cu siguranță va naște controverse, este exclusiv alegerea mea! De ce? Pentru că această carte este despre ei doi și este cu sigurantă cel mai frumos cadou pe care i-l puteam oferi tatei. După ce veți citi cartea, veți înțelege”, a explicat Oana Roman alegerea făcută.

Lansarea a fost un succes, iar Oana Roman s-a aflat alături de mama sa. „Prețul libertății. Însemnări despre revoluția mea”,  este o cronică sinceră și directă a ceea ce a trăit familia Roman în tulburii ani de după 1989. Surprinzător, deși autoarea a trecut printr-o despărțire dureroasă și intens mediatizată, iar Petre Roman și-a găsit fericirea în brațele altei femei, fosta soție a premierului vorbește despre despre eliberare. „ Mă copleșeau cei 16 ani de viață publică trăită ca soția unui erou. I-am scris lui Petre că ne despărțim și că problema publică e a lui, descoperind că eu nu trăiesc din publicitate și chiar mă deranjează. Nu este decent să dau detalii despre încercările lui de a mă face să mă râzgândesc. Ajunsesem la o saturație și nu era vorba câtuși de puțin de faptul că era în joc o altă femeie. Se adunaseră în familia noastră presiuni atât de mari și de multe și mai ales atâtea personaje, inclusiv slujbele și banii care ne lipseau. Obosisem, ajunsesem la un capăt”, spunea Mioara Roman într-un interviu acordat la Antena Stars.

Întrebată dacă relația lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc a fost motivul divorțului, Mioara Roman a zâmbit misterios „Crezi că în 34 de ani, în viața unui bărbat, a fost prima sau ultima? De unde știți că eu nu am mai încercat să divorțez? Lucrurile nu se rup așa brusc pentru Popescu și Ionescu… Noi am avut o viață foarte dură. După acest divorț am devenit mai puternică, asta ar fi răsplata. N-am vrut și nu vreau să fiu mai puternică, poate mai bună, poate, cine știe”, a adăugat Mioara Roman.

Tag-uri:
Mioara Roman, Petre Roman, Oana Roman, Costel Postolache, Editura Integral, Multumim Cristi, Multumim Ilie, Antena Stars, Silvia Chifiriuc, Petre Ro, Petre Rom, Petre Roma

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MIOARA ROMAN, adevărul despre divorțul de Petre Roman: „Nu este decent să dau detalii despre încercările lui de a mă face să mă râzgândesc”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mioararoman-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mioararoman-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Mioara Roman Mioara Roman a dezvaluit dupa...

Preluat de la EVZ