loading…

Polițiștii de la Transporturi au descins, la sfârșitul acestei săptămâni, la patru imobile din vecinătatea Stației C.F. Pantelimon, județul Ilfov, la persoane bănuite de sustragerea energiei electrice de la instalațiile CFR, potrivit Poliției Române.

“La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Regional de Poliție Transporturi București, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Buftea, au efectuat percheziții la patru imobile din vecinătatea Stației C.F. Pantelimon, județul Ilfov, la persoane bănuite de sustragerea energiei electrice de la instalațiile CFR. La toate imobilele percheziționate au fost descoperite instalații improvizate la care sunt racordați consumatori electrici, locații care, ulterior, ar fi fost debranșate de la rețeaua electrică C.F.R.”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Române.

Prejudiciul se ridică la 30.000 de lei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mascatii-au-descins-la-hotii-de-curent-din-apropierea-unei-statii-cfr-32085.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mascatii-au-descins-la-hotii-de-curent-din-apropierea-unei-statii-cfr-32085-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv