Autor:
Antonia Hendrik
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 293 Vizualizari

<!–

–>

Povestea dramatică a Ioanei Condea

Impresionat de povestea dramatică a Ioanei Condea, tânăra care a plecat la muncă în Germania şi a fost bătută cu bestialitate de un proxenet, Gigi Becali a decis să o ajute pe mama acesteia să-și revadă fiica.

Grațiela Conde şi-a arătat recunoştiinţa pentru gestul promis de Gigi Becali: “Îi mulţumesc domnului Becali, dar aş avea o rugăminte, dacă se poate să nu merg cu avionul, aş vrea să mă însoţească o rudă, aşa cum s-a mai întâmplat când am fost la Ioana, să ne ducem cu maşina, pentru că am nişte probleme de sănătate. Drumul costă în jur de 500 de euro”, a spus mama tinerei, relatează b1.ro.

Femeia își dorea foarte mult să ajungă în Germania la fiica ei și fiindcă situația financiară nu îi permitea acest lucru, a hotărât să apeleze la Gigi Becali. “Ştiu că domnul Becali are un suflet mare şi a ajutat mulţi oameni. Nu cer nimic pentru mine, îl rog pe Gigi Becali să mă ajute, dacă poate, cu banii de drum ca să ajung în Germania”, a spus aceasta.

Milionarul a fost cât se poate de receptiv și a hotărât să o ajute pe femeie. “Îi voi asigura transportul dus-întors, o voi ajuta pe această femeie să ajungă în Germania, pentru a-şi putea vedea fiica’’, a spus Gigi Becali.

Tag-uri:
Becali, ajuror, rugăminte, mama, Grațiela Condea, costuri drum, Germania, mama tinerei mutilate, bătută, proxenet

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama tinerei care a fost mutilată în Germania A REACŢIONAT la oferta lui Gigi Becali de o ajuta. Ce i-a cerut femeia latifundiarului din Pipera.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/becali-ajutor-germania-romanca-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/becali-ajutor-germania-romanca-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Antonia Hendrik | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 293 Vizualizari <!-- --> Povestea dramatică a Ioanei Condea Impresionat de povestea...

Preluat de la EVZ