Autor:
Larisa Ciută
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 9 Vizualizari

<!–

–>

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a elaborat o hartă interactivă pentru a facilita alegătorilor români din afara ţării accesul la adresele celor 417 secţii de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

MAE a pus la dispoziție o hartă interactivă, care a fost dezvoltată pe platforma Google Maps şi este accesibilă prin intermediul site-ului MAE la adresa: mae.ro. Alegătorii români din străinătate vor avea la dispoziţie, pentru scrutinul din 11 decembrie, 417 secţii de votare, cu 111 mai multe decât la alegerile parlamentare din 2012 şi cu 123 mai multe decât la alegerile prezidenţiale din 2014. Lista integrală a celor 417 secţii de votare din străinătate poate fi consultată pe site-ul web al MAE.

Potrivit prevederilor legale privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale, cu modificările şi completările ulterioare, activităţile de pregătire şi organizare a procesului de votare în străinătate sunt asigurate de către Biroul electoral de circumscripţie 43 pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării, cu sprijinul logistic al Ministerului Afacerilor Externe.

Tag-uri:
MAE, harta interactiva MAE, alegeri senat, alegeri deputati, harta sectii de votare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MAE pune la dispoziţia românilor o hartă interactivă cu secţiile de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/maejpg-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/maejpg-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Larisa Ciută | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 9 Vizualizari <!-- --> Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a elaborat o...

Preluat de la EVZ