loading…

Trei persoane au fost transportate la spital cu afecțiuni ușoare, în urma unui incendiu care a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică pe strada Cantonului din Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, au fost afectate șase barăci improvizate, unele arzând în totalitate, potrivit Agerpres.

“Trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și trei ambulanțe SMURD și SAJ au intervenit pentru stingerea unui incendiu de pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca. Au fost afectate șase barăci improvizate, dintre care unele au fost distruse în totalitate, iar trei persoane au fost transportate la spital cu afecțiuni ușoare”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, cauzele care au dus la izbucnirea incendiului sunt în curs de stabilire, iar “pentru desfășurarea intervenției pompierilor au fost solicitat sprijinul mai multor echipaje ale poliției cu echipele D.I.A.S, ale jandarmeriei și poliției locale”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/interventie-dificila-pompierii-i-au-chemat-pe-mascati-pentru-a-stinge-un-incendiu-32076.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/interventie-dificila-pompierii-i-au-chemat-pe-mascati-pentru-a-stinge-un-incendiu-32076-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv