Autor:
Larisa Ciută
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 3 Comentarii
| 908 Vizualizari

<!–

–>

Jenny Paulson este o româncă miliardară care locuiește de mai mulți ani în America. Femeia de afaceri și familia ei l-au convins pe Donald Trump să candideze pentru funcția de președinte al Americii.

Donald Trump are legături de prietenie cu familia Paulson, iar românca noastră, Jenny Paulson, este cea care l-a convins pe actualul președinte al Americii să candideze și chiar ea a fostc ea care i-a sugeratsă facă acest pas într-un moment în care câștigătorul alegerilor din SUA nici nu se gândea la acest aspect. De altfel, potrivit cancan.ro, soția miliardarului a făcut donații foarte mari pentru campania lui Trump, ba chiar s-a ocupat de strângerea de fonduri pentru cursa de la Casa Albă, iar la acest eveniment au participat oameni care au plătit suma minimă de 250.000 de dolari, iar printre cei care au plătit această sumă se numără chiar cei doi soți, Jenny și John Paulson.

Jenny Paulson este miliardară în America, însă nu de la început a avut averea de care se bucură în momentul de față. Femeia a plecat în state la fratele ei, George Zaharia, care fugise înainte de ’89 din România și se angajaese, în primă fază, șofer de taxi pe “Tărâmul Făgăduinţei”. Norocul le-a surâs după ce Jenny s-a căsătorit cu miliardarul John Paulson, care deţine compania Paulson&Co. Soțul româncei este un potent om de afaceri și este considerat unul dintre cei mai buni bussines man de pe Wall Street. Miliardarul a dat lovitura în 2007, când a pariat împotriva pieţei şi a anticipat recesiunea, compania lui câştigând astfel 15 miliarde de dolari, din care lui i-au revenit 3,7 miliarde. De altfel, în 2010, afaceristul a investit în piaţa materiilor prime şi în obligaţiuni guvernamentale, mişcări în urma cărora şi-a rotunjit averea cu alte cinci miliarde de dolari.

În prezent, cea mai bogată româncă din lume se numără printre cele mai apropiate persoane din viața lui Donal Trump, mai ales că l-au susținut în campania electorală.

Tag-uri:
donald trump, Jenny Paulson, george zaharia, america, romanca miliardara, cea mai bogata romanca din lume

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ea este cea mai bogată româncă din lume care l-a convins pe Donald Trump să candideze. Miliardara a făcut donații generoase în contul președintelui Americii | GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/15trump_knauss_hepta-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/15trump_knauss_hepta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Larisa Ciută | duminică, 20 noiembrie 2016 | 3 Comentarii | 908 Vizualizari <!-- --> Jenny Paulson și Donald Trump Jenny Paulson este...

Preluat de la EVZ