loading…

Cadavrul găsit în Munții Făgăraș aparține unuia dintre cei doi frați din județul Mureș, care au dispărut pe data de 12 noiembrie în zona Valea Sâmbetei, echipele de căutare fiind suplimentate pentru găsirea celuilalt bărbat.

Cadavrul a fost găsit, sâmbătă, de jandarmii montani, în zona sub Fereastra Mică din Munții Făgăraș, însă aceștia nu au putut confirma atunci dacă este vorba de unul dintre cei doi frați dispăruți, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, Laurențiu Stoian, asupra bărbatului au fost găsite actele de identitate ale acestuia, aparținând unuia dintre cei doi frați, în vârstă de 34 de ani.

Trupul acestuia a fost coborât duminică, la cabana Sâmbăta, și a fost predat Serviciului de Medicină Legală și poliției, pentru investigații.

Echipele de salvamontiști și jandarmi montani au încercat să coboare trupul bărbatului sâmbătă seara, însă starea vremii nu a permis acest lucru și au reluat coborârea duminică dimineața.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cadavrul-gasit-in-muntii-fagaras-apartine-unuia-dintre-cei-doi-frati-disparuti-acum-o-saptamana-32081.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cadavrul-gasit-in-muntii-fagaras-apartine-unuia-dintre-cei-doi-frati-disparuti-acum-o-saptamana-32081-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv