loading…

Echipele de salvamontiști și jandarmi montani au găsit, astăzi, și trupul celui de-al doilea frate dispărut în Munții Făgăraș, în aproximativ aceeași zonă unde a fost găsit, în urmă cu o zi, fratele său, în zona Fereastra Mică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ciprian Aldea, a fost găsit și cadavrul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce inițial a fost descoperit doar sacul de dormit al acestuia.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în aceeași zonă, Fereastra Mică, unde, sâmbătă, a fost găsit fratele lui, notează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, Laurențiu Stoian, asupra primului frate au fost găsite actele de identitate ale acestuia, aparținând unuia dintre cei doi frați, în vârstă de 34 de ani.

Trupul acestuia a fost coborât duminică, la cabana Sâmbăta, și a fost predat Serviciului de Medicină Legală și poliției, pentru investigații.

Echipele de salvamontiști și jandarmi montani au încercat să coboare trupul bărbatului sâmbătă seara, însă starea vremii nu a permis acest lucru și au reluat coborârea duminică dimineața.

“Având în vedere rezultatul de ieri (sâmbătă – n.r.) am suplimentat astăzi numărul de jandarmi și salvamontiști, cu 15 jandarmi montani coordonați de un ofițer și nouă lucrători Salvamont din Brașov și Sibiu”, a spus Laurențiu Stoian.

Cei doi frați dispăruți sunt din județul Mureș și au plecat pe data de 12 noiembrie, într-o drumeție în Munții Făgăraș, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/a-fost-gasit-si-trupul-celui-de-al-doilea-frate-disparut-in-muntii-fagaras-acum-o-saptamana-32087.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/a-fost-gasit-si-trupul-celui-de-al-doilea-frate-disparut-in-muntii-fagaras-acum-o-saptamana-32087-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv