loading…

Peste 700 de absolvenți ai Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie au susținut, astăzi, concursul de intrare în rezidențiat la Timișoara.

La Timișoara, concursul de intrare în rezidențiat a avut loc la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”.

Andrei Motoc, purtătorul de cuvânt al insitutuției, a declarat, pentru Mediafax, că s-au înscris 730 de candidați, 559 fiind absolvenți de Medicină, 123 de Medicină Dentară și 48 de Farmacie.

“Nu au fost semnalate incidente, s-au înregistrat în jur de 15 absențe. În general, cei care au susținut examenul sunt absolvenții noștri, plus din județele limitrofe avem candidați care în anii trecuți nu au luat examenul: Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți. Lucrările se corectează aici, dar ierarhizarea la București. Se trimit rezultatele la București și ministerul le va amesteca și pondera și va face o ierarhie pe întreaga țară”, a explicat Andrei Motoc.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/700-de-candidati-au-dat-examenul-de-rezidentiat-multi-dintre-viitorii-medici-vor-sa-plece-din-tara-32097.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/700-de-candidati-au-dat-examenul-de-rezidentiat-multi-dintre-viitorii-medici-vor-sa-plece-din-tara-32097-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv