loading…

După victoria de senzație de anul trecut, de la Cupa Mondială, naționala României de rugby a învins astăzi din nou reprezentativa Canadei, într-un meci amical disputat de stadionul Arcul de Triumf din București.

La fel ca și în meciul de săptămâna trecută, câștigat în fața Statelor Unite ale Americii, tricolorii au controlat și în această seară ostilitățile din teren pe toată durata partidei și s-au impus cu scorul de 21-14.

Principalul marcator al „tricolorilor“ a fost Florin Vlaicu, care a reușit nu mai puțin de 16 puncte. Seria meciurilor amicale pentru naționala României de rugby se va încheia weekend-ul viitor, atunci când „stejarii“ vor evolua, tot pe stadionul Arcul de Triumf, contra selecționatei Uruguayului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/stejarii-mai-tari-ca-artarii-romania-a-invins-canada-cu-21-14-32069.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/stejarii-mai-tari-ca-artarii-romania-a-invins-canada-cu-21-14-32069-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv