Autor:
Melania Stoica
| sâmbătă, 19 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Alina Gorghiu

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a anunțat în cadrul evenimentului de lansare a candidaților pentru alegerile parlamentare din județele Suceava și Botoșani, că liberalii vor renunța la pensiile speciale, pentru că nu acceptă ”privilegii și imunități”.

“Colegii mei vor fi cei care din prima lună de Parlament vor trebui să renunțe la acele pensii speciale, pentru că PSD nu visează decât privilegii, nu visează decât stipendii, nu visează decât bani în plus nemeritați. Ori vrem să fie același lucru pentru toată lumea, de la imunitate la salarii, la pensii ori vrem să avem categorii de privilegiați. Eu sunt în fruntea unui partid care nu acceptă privilegii și imunități”, a precizat Gorghiu. 

În cadrul aceluiași eveniment, liderul liberarilor a făcut o comparație între președintele PSD, Liviu Dragnea și proaspătul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. 

“A făcut din Teleorman un pol de sărăcie în România, rata șomajului este mai mult decât dublu decât cea la nivel național. Vă las să ghiciți, o fi Dodon? E Dragnea oameni buni!”, a transmis Gorghiu. 

Politicianul le-a mai promis alegătorilor moldoveni că va propune planuri de dezvoltare pentru zona Moldovei, astfel încât să se ajungă la un nivel de dezvoltare ca cel al Ardealului. 

“Suntem datori față de electoratul din România să aducem Moldova acolo unde în acest moment este Ardealul. Vorbim de un decalaj de dezvoltare pe care suntem obligați să îl surmontăm”, a declarat șefa PNL. 

Tag-uri:
Alina Gorghiu, pnl, declaratii, liviu dragnea, lider pnl, psd, lansare candidati, suceava, botosani, igor dodon, alegeri parlamentare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina GORGHIU îl COMPARĂ pe Liviu Dragnea cu noul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon: “A făcut din Teleorman un pol de sărăcie în România”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/gorghiu1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/gorghiu1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 19 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Alina Gorghiu Liderul PNL, Alina Gorghiu, a anunțat...

Preluat de la EVZ