Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o serie de atenționări nowcasting Cod galben de ceață, valabile în județe din zona Transilvaniei, în următoarea oră.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în zonele joase din județele Harghita, Covasna și Brașov se va semnala ceață, care determină scăderea vizibilității, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Tot izolat, se va semnala și brumă.

De asemenea, până la ora 10:30, în județele Maramureș (localitățile: Boiu Mare și Valea Chioarului), Cluj (îndeosebi în: Dej, Gherla, Apahida, Bonțida, Cășeiu, Câșcău, Cuzdrioara, Dăbâca, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii și Vad), Sălaj (zonele: Gâlgău, Ileanda, Letca, Lozna, Poiana Blenchii și Rus) și Bistrița-Năsăud (mai ales în: Beclean, Braniștea, Chiuza, Ciceu — Mihăiești, Petru Rareș, Șieu-Odorhei, Șintereag și Uriu) va fi prezentă ceață și vizibilitate scăzută local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/romania-cod-galben-de-ceata-in-mai-multe-judete-29381.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/romania-cod-galben-de-ceata-in-mai-multe-judete-29381-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv