Autor:
Melania Stoica
| vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 33 Vizualizari

Cătălina Ponor

Tripla campioana mondială, Cătălina Ponor, a transmis că a refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din luna decembrie, subliniind faptul că politica este ”o meserie murdară” şi nu doreşte să îşi arunce numele ”într-o astfel de lume”.

Cătălina Ponor a primit oferta în urmă cu câteva zile din partea preşedintelui PSD Constanţa, Felix Stroe, acesta anunţând candidatura acesteia fără a se consulta cu ea.

Ponor a acordat un interviu pentrui news.ro, prin care dezminte aceste zvonuri şi a precizat destul de clar că nu-şi va asocia numele cu politica din România. 

”Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri – în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor pentru sursa citată. Tag-uri:
ponor, catalina ponor, felix stroe, alegeri parlamentare, psd, politica, constanta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reacţia Cătălinei Ponor după ce s-a ZVONIT că va CANDIDA la parlamentare! Ce a decis TRIPLA CAMPIOANĂ MONDIALĂ .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ponor-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ponor-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Melania Stoica | vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 33 Vizualizari Cătălina Ponor Tripla campioana mondială, Cătălina Ponor,...

Preluat de la EVZ