Dublul Raluca Olaru/Ipek Soylu (România/Turcia) a câștigat, azi, meciul cu perechea Krystina Pliskova/Amra Sadikovic (Cehia/Elveția), scor 7-5, 6-2, și s-a calificat în finala turneului WTA de la Tașkent, Uzbekistan, disputat pe suprafață dură și dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Partida a durat o oră și zece minute. Olaru și Soylu și-au pierdut o singură dată serviciul și au reușit patru break-uri.

Raluca Olaru și Ipek Soylu au fost cotate cu a patra șansă la câștigarea trofeului de la Tașkent și și-au asigurat 180 de puncte WTA și un cec în valoare de 6.400 de dolari. Perechea româno-turcă a mai reușit o finală în acest an, la Bol, Croația, pe zgură.

În ultimul act al turneului din Uzbekistan, se vor înfrunta perechile Demi Schuurs/Renata Voracova (Olanda/Cehia) – Raluca Olaru/Ipek Soylu (România/Turcia).

Raluca Olaru (27 de ani) se află pe locul 88 în clasamentul mondial de dublu și va disputa, sâmbătă, cea de-a cincea finală de dublu din carieră. Românca are două trofee în palmares, la Acapulco (2011) și Tașkent (2008).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/raluca-olaru-s-a-calificat-in-finala-turneului-wta-de-la-taskent-in-proba-de-dublu-29398.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/raluca-olaru-s-a-calificat-in-finala-turneului-wta-de-la-taskent-in-proba-de-dublu-29398-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv