Rodrigo Duterte, președintele statului Filipine, s-a comparat cu liderul nazist, declarând că dorește să ucidă milioane de dependenți de droguri, la fel cum Adolf Hitler a omorât evrei în timpul Holocaustului, informează site-ul BBC News.

Hitler a exterminat trei milioane de evrei. În prezent (în Filipine) există trei milioane de dependenți de droguri“, a declarat acesta în cadrul unui discurs care a avut loc în orașul Davao.

Aș fi fericit să-i măcelăresc. Dacă Germania l-a avut pe Hitler, Filipine mă va avea pe mine. Aș vrea să rezolv problema țării mele și să salvez următoarea generație de la pierzanie“, a adăugat Rodrigo Duterte.

Rodrigo Duterte a devenit președinte al statului Filipine pe baza promisiunilor că va eradica traficul de droguri și avertizând traficanții că riscă să fie uciși dacă nu renunță la această activitate.

Aproximativ 1.900 de persoane au fost ucise în cursul operațiunilor antidrog desfășurate în Filipine.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/presedintele-rodrigo-duterte-s-a-comparat-cu-adolf-hitler-as-fi-fericit-sa-i-macelaresc-pe-toxicomani-29397.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/presedintele-rodrigo-duterte-s-a-comparat-cu-adolf-hitler-as-fi-fericit-sa-i-macelaresc-pe-toxicomani-29397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv