Autor:
Felix Mihai Badea
| vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 19 Vizualizari

Evenimentul a avut loc în Cluj Napoca

Joi, 29.09.2019, Fabrica de încălţăminte DENIS Suceava a acordat şase premii de excelenţă cu ocazia inaugurării celui de-al doilea magazin ANNA CORI din Cluj-Napoca, pe strada Eroilor, nr.45.

Ilie Cornea, creatorul brandurilor de încălţăminte DENIS şi ANNA CORI, a demonstrat şi de data aceasta că nu poţi fi un om de succes dacă nu ai valoare. Acesta este motivul pentru care a premiat cu câte 1.000 de lei şase studenţi de excepţie. Trei dintre ei studiază la UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, iar ceilalţi trei sunt studenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Şi iată ce ne-au spus cei premiaţi:

GEORGIANA-CĂTĂLINA BĂIEŢILOR, studentă în anul 5 la Facultatea de Farmacie: „Consider că este un lucru inteligent şi inspirat să investeşti în educaţie şi să îi susţii pe cei care învaţă şi muncesc din greu pentru rezultatele lor. Sunt bucuroasă că mă aflu printre cei premiaţi.”

ELIZA GRIGORICIUC, studentă în anul 5 la Facultatea de Medicină: „Mi-am dorit să fiu medic încă de mic copil. Am venit la Cluj cu gândul de a deveni neurochirurg sau neurolog pentru că mă fascineaza creierul uman.”

RADU MIHĂILESCU, student în anul 5 al Facultăţii de Medicină dentară: „Am fost bursier în fiecare an cu toate că sunt şi sportiv de performanţă. Din punct de vedere profesional, mi-aş dori să fiu cadru didactic în cadrul UMF Cluj.”

ANA-MARIA SPINEAN, studentă în anul 2 a FSEGA, specializarea Economie şi Afaceri Internaţionale: „Am terminat anul întâi cu media generala 10.” Ana-Maria vorbeşte patru limbi şi a fost implicată în multe proiecte educaţionale.

CRISTINA PAULA IBĂNESCU, studentă în anul 3 a FSEGA, specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor: „Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este dezvoltarea personală şi participarea la evenimente pe tema inteligenţei emoţionale.”

DANIEL-GABRIEL SUSANU, student în anul 2 al FSEGA, specializarea Statistică şi Previziune Economică: „Ceea ce mă diferențiază de ceilalți studenți este, cred eu, amibiția mare pe care o am de a ști cât mai multe și de a vrea mereu mai mult. Tot ambiția a făcut să ajung șef de promoție în liceu, iar la facultate, m-a ajutat să mă mențin.”

„Ne dorim ca acest mic gest de apreciere şi recunoştinţă pe care l-a făcut azi Fabrica DENIS la Cluj să fie începutul unei tradiţii anuale, iar magazinul ANNA CORI să fie gazda evenimentelor viitoare.”, ne-a declarat Dumitru Parasca, coordonatorul acestui proiect.

Lucrurile bune chiar se întâmplă!

Tag-uri:
anna cori, denis suceava, pantofi, cluj napoca, premii, magazine, incaltaminte, Ilie Cornea, Iuliu Ha, Bolyai Cluj, Gestiunea Afacerilor, Afaceri Interna, Economia Comer, Previziune Economică, Dumitru Parasca

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PREMII DE EXCELENŢĂ OFERITE DE FABRICA DE ÎNCĂLŢĂMINTE DENIS LA CLUJ
.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/premiere-cluj-1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/premiere-cluj-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Felix Mihai Badea | vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 19 Vizualizari Evenimentul a avut loc în Cluj Napoca...

Preluat de la EVZ