loading…

Poliția austriacă interoga un bărbat suspectat că face parte dintr-o grupare teroristă, după ce acesta ar fi încercat să lovească mai multe persoane cu mașina, la Viena, relatează The Associated Press.

Suspectul, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat joi de poliția austriacă, însă refuză să coopereze cu forțele de ordine, scrie antena3.ro.

Tânărul ar fi încercat să lovească cu mașina mai mulți pietoni și aproape că l-a atins pe unul dintre ei, a declarat Thomas Keiblinger, un purtător de cuvânt al poliției austriece.

Potrivit unor martori, tânărul ar fi strigat „Allah este mare!” în arabă în timpul faptei.

Gestul său ar putea să fie insipirat din atacul terorist din Nisa, din 14 iulie. Atunci, un tunisian a intrat cu un camion în mulțimea de oameni adunată să vadă spectacolul de artificii, omorând 84 de oameni și rănind alte câteva sute.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/panica-la-viena-un-suspect-de-terorism-a-incercat-sa-intre-cu-masina-in-mai-multi-oameni-29425.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/panica-la-viena-un-suspect-de-terorism-a-incercat-sa-intre-cu-masina-in-mai-multi-oameni-29425-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv