Autor:
Andrei Călin
| vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

Cristi Borcea

Cristi Borcea a ajuns, joi seară, la Spitalul Județean Constanța, din cauza unor probleme de sănătate. Se pare că fostul dinamovist a fost trecut pe „cod roșu”.

Cristi Borcea a ajuns de urgență, joi seară, la Spitalul Județean Constanța, confrom ziuaconstanța.ro. Condamnat în „Dosarul Transferurilor”, fostul acționar dinamovit a avut probleme de sănătate și se pare că a avut nevoie de îngrijire medicală. Conform sursei citate, Borcea a ajuns la spital purtând pe față o mască de oxigen. El a ajuns sub „cod galben”, dar a fost trecut pe „cod roșu”. Directorul Spitalului Județean Constanța a precizat pentru sursa citată că Borcea a fost suspect de o afecțiune cardiacă și după câteva investigații a părăsit unitatea medicală. El a fost supus unei operații pe cord deschis, în 2012, la Spitalul Floreasca.

Tag-uri:
cristi borcea, dinamo, dosarul transferul, spital urgenta, news alert

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului NEWS ALERT. Cristi Borcea a ajuns de URGENȚĂ la spital. Se pare că fostul dinamovist are mari probleme de sănătate.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/24_Borcea_RZV-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/24_Borcea_RZV-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari Cristi Borcea Cristi Borcea a ajuns, joi...

Preluat de la EVZ