Sute de persoane participă astăzi, în orașul Agnita (județul Sibiu), la funeraliile lui Ioan Gyuri Pascu, oamenii aplaudând minute în șir în momentul în care trupul neînsuflețit al artistului a fost scos din capela evanghelică.

Potrivit Mediafax, slujba de înmormântare este oficiată de patru preoți, în cimitirul evanghelic din Agnita. La funeralii participă, între alții, Elena Cârstea și solistul de muzică populară Marcel Părău.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

Recomandare: Procurorii au deschis un dosar de MOARTE SUSPECTĂ în cazul morții lui Gyuri Pascu

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician și actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 și de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

Pe lângă activitatea de la Divertis, unde a abordat în special satiră politică, a mai jucat în filme de lung metraj precum “O vară de neuitat” – în regia lui Lucian Pintilie și în “Occident”– regizor Cristian Mungiu.

A mai jucat în mai multe piese de teatru, precum “Take, Ianke și Cadîr”, asigurând și coloana sonoră pentru unele din ele.

rootstireaActualitate/Esential
Sute de persoane participă astăzi, în orașul Agnita (județul Sibiu), la funeraliile lui Ioan Gyuri Pascu, oamenii aplaudând minute în șir în momentul în care trupul neînsuflețit al artistului a fost scos din capela evanghelică. Potrivit Mediafax, slujba de înmormântare este oficiată de patru preoți, în cimitirul evanghelic din Agnita....

Preluat de la romania ntv