Autor:
Melania Stoica
| vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Dan Neacşu

Urmărit penal într-un dosar de şantaj şi aproape de puşcărie, Daniel Neacşu, cunoscut şi sub numele de Dan Cioară, mai este anchetat şi pentru crimă.

Potrivit spynews.ro, interlopul este anchetat într-un dosar în care se pare că este urmărit pentru un asasinat la comandă, care a avut loc în urmă cu mai bine de zece ani. 

Este vorba despre moartea unui interlop italian, Alberto Ranaldi, care a fost asasinat în 2004, la Bucureşti. 

Ranaldi, în vârstă de 51 de ani, avea legături cu mafia napolitană “La Camorra” şi se stabilise în România în 1996. Cadavrul său a fost găsit în Parcul Verdi din Capitală. După autopsie, medicii legişti au descoperit că acesta a fost asasinat, deoarece prezenta o plagă la tâmpla stângă, rezultatul unei împuşcături. 

Se pare că apropiaţii lui Daniel Neacşu infirmă zvonurile potrivit cărora acesta ar fi comis crima, dar datorită faptului că acesta a tot avut de a face cu poliţia din România, interlopul român va fi chemat la audieri pentru informaţii suplimentare în dosar. Tag-uri:
interlop, daniel neacsu, dan cioara, crima, alberto ranaldi, dosare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INTERLOP cunoscut din România, SUSPECT într-un dosar de ASASINAT la COMANDĂ! Crima a ZGUDUIT România în urmă cu mai bine de ZECE ani .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/dan-cioara-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/dan-cioara-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Melania Stoica | vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Dan Neacşu Urmărit penal într-un dosar de...

Preluat de la EVZ