loading…

Poliția Română a făcut, astăzi, precizări privind cazul violoncelistului Adrian Naidin care a anunțat că a căzut de la etaj speriat de perchezițiile polițiștilor, care, potrivit artistului, ar fi greșit adresa; IGPR anunță că nu sunt date că acesta ar fi știut sau nu de traficul de droguri.

“Nu deținem date că știa sau nu de activitățile infracționale din casă. Nu a fost audiat până acum”, a precizat un ofițer al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate. Reprezentanții poliției susțin că i-ar fi spus că nu e vizat însă artistul ar fi sărit pe geam.

Precizările IGPR au fost făcute după ce violoncelistul a postat, joi, un mesaj pe pagina de Facebook în care face apel la Ministerul de Interne și cel al Justiției să facă lumină în cazul lui și să îi curețe numele “pătat” de angajații celor două instituții; artistul a căzut de la etaj în timpul unor percheziții.

“Rog conducerea Ministerului de Interne și pe cea a Ministerului de Justiție să facă lumină în cazul meu și să îmi curețe numele pătat de angajații lor. (…) În dimineața zilei de 28 septembrie, poliția a descins la imobilul din strada Nicolae Racota. În acest imobil există trei apartamente ale căror intrări sunt separate. După ce Poliția l-a arestat pe cel în casa căruia au găsit drogurile a continuat percheziția și la celelalte apartamente. (…) Vecinii mei au explicat politiștilor că în apartamentul în care locuiesc eu se află o persoană care nu are legătură cu cel arestat. Eu doar îi plătesc chirie acelui om pentru apartamentul în care stau. Cu toate acestea domnii polițiști au spart ușa și au intrat peste mine. Când și-au dat seama că au comis o mare eroare și că ce era mai rau se întamplase deja, domnii polițiști au dispărut de la fața locului, nelăsând măcar un om să păzească ușa pe care o făcuseră praf. (..) Sper ca nota de plată pentru minciunile spuse despre mine să vină cât de curând”, a scris violoncelistul pe pagina de Facebook.

“La data de 28 septembrie, au fost efectuate șapte percheziții la persoane bănuite că ar fi dezvoltat culturi indoor de cannabis, într-o locuință din București. În urma percheziților, în locuința principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină și o instalație completă pentru cultură indoor de cannabis”, se arată într-un comunicat al Poliției Române. Oficiali din poliție precizează că în camera în care stătea Adrian Naidin nu au fost găsite droguri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/igpr-anunta-ca-nu-are-date-ca-violoncelistul-adrian-naidin-stia-de-traficul-de-droguri-29413.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/igpr-anunta-ca-nu-are-date-ca-violoncelistul-adrian-naidin-stia-de-traficul-de-droguri-29413-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv