Autor:
Razvan Gheorghe
| vineri, 30 septembrie 2016 | 1 Comentarii
| 44 Vizualizari

Multipla campioană olimpică Cătălina Ponor, legitimată la secţia de Gimnastică a Clubului Sportiv Farul, a anunţat vineri, pe contul său de Facebook, că a refuzat propunerea Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din acest an pe un loc elegibil pentru Camera Deputaţilor.

“Răspunsul meu a fost … NU”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook, vineri, potrivit Agerpres, în replică la informaţia de presă care a pornit joi, din surse oficiale ale Organizaţiei Judeţene Constanţa a PSD, şi care anunţa faptul că multipla campioană constănţeană a primit un loc eligibil pe lista de candidaţi ai PSD, pentru Camera Deputaţilor.

Într-o postare anterioară, de joi seară, ca un ecou la reacţiile admiratorilor şi suporterilor ei, Ponor a scris: “Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere!”.

La rândul său, antrenorul emerit Matei Stănei, cel care a descoperit-o şi o antrenează pe Cătălina Ponor de la vârsta de patru ani, a declarat pentru AGERPRES că gimnasta nu doreşte să mai comenteze public despre acest subiect, după ce propunerea de a candida la alegerile parlamentare pentru PSD a fost dată publicităţii fără acordul ei şi a generat comentarii din partea suporterilor.

“În altă ordine de idei, ea se concentrează acum mai mult pe antrenamentul la sală, fiind înaintea unui turneu internaţional angajat de federaţie şi-şi doreşte să se concentreze în domeniul care a consacrat-o. De altfel, s-a înscris şi la cursurile Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor, pentru a-şi desăvârşi cariera în domeniu”, a mai precizat Matei Stănei.

 

 

 Tag-uri:
Catalina Ponor, gimnasta, PSD, refuz candidatura, Parlament, Facebook

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gimnasta Cătălina Ponor a REFUZAT oferta PSD de a candida la alegerile parlamentare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/catalina-ponor-1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/catalina-ponor-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | vineri, 30 septembrie 2016 | 1 Comentarii | 44 Vizualizari Multipla campioană olimpică Cătălina Ponor, legitimată la...

Preluat de la EVZ