loading…

Euro a scăzut la cel mai jos nivel din ultima săptămână, în condițiile șubrezirii încrederii investitorilor în finanțele Deutsche Bank.

Moneda europeană a încheiat două zile de stagnare în raport cu dolarul și a scăzut cel mai mult din principalele valute, în condițiile în care zece fonduri de investiții și-au mutat business-ul de la Deutsche Bank, conform Mediafax.

”Euro a început în sfârșit să răspundă la temerile crescute”, a spus Valentin Marinov, strateg la Credit Agricole din Londra. ”Piețele sunt speriate de poveștile despre clienții care își taie expunerile de la Deutsche”, a adăugat el.

Euro a scăzut cu 0,5%, la 1.1172 dolari/euro și a atins cel mai scăzut nivel din 21 septembrie. Yen-ul s-a apreciat cu 0,3%, la 113.03 yeni/dolar.

Euro a fost rezistent în fața politicilor BCE, chiar și în contextul speculațiilor sumbre, însă piața începe să se teamă de impactul pe care l-ar putea avea criza Deutsche Bank, ceea ce duce la scăderea euro.

Cursul oficial anunțat de BNR plasa euro la 4.4523 lei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/euro-a-scazut-la-cel-mai-jos-nivel-din-ultima-saptamana-29410.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/euro-a-scazut-la-cel-mai-jos-nivel-din-ultima-saptamana-29410-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv