Autor:
Dan Dumitriu
| vineri, 30 septembrie 2016 | 2 Comentarii
| 1730 Vizualizari

Două cazuri aproape identice.

DNA. Dorin Cocoș-Alin Cocoș și Viorel Hrebenciuc-Andrei Hrebenciuc, două cazuri instrumentate de DNA, trase aproape la indigou. În ambele, cei doi, Dorin Cocoș și Viorel Hrebenciuc, considerați oameni puternici în business și politică, au cedat inexplicabil la un moment dat, devenind colaboratori ai DNA. Ieri, la RTV, o a avocată a făcut o dezvăluire senzațională.

Cazurile intrumentate de DNA pentru Dorin Cocoș și Viorel Hrebenciu par trase la indigou. Sunt implicați și fii celor doi, inculpați și, cel puțin în cazul lui Alin Cocoș se trece și prin arestul de la Rahova. Implicat în ceea ce presa a denumit Dosarul Bica 2, Alin Cocoș, băiatul lui Dorin Cocoș, a reprezentat, potrivit avocatei Laura Vicol, principalul motiv pentru care Dorin Cocoș a început să facă denunțuri.

“S-a ținut tare până au început bătăile la adresa lui Alin. Știu acest lucru pentru că sunt avocata lui Alin Cocoș. Alin Cocoș a fost bătut în arestul de la Rahova. Atunci tatăl lui a cedat”.

Aceasta a fost declarația senzațională a Laurei Vicol, făcută pe finalul unei emisiuni la RTV. Pentru prima dată, a apărut confirmarea că în arestul de la Rahova, Alin Cocoș a fost supus unor rele tratamente, pe care a preferat să le treacă sub tăcere pentru a nu face ca situația să devină și mai rea. Numai că avocata Laura Vicol sugerează că aceste bătăi au fost dirijate în scopul de a-l înmuia pe Dorin Cocoș și a-l transforma în denunțător. 

Numai că declarațiile spectaculoase nu s-au oprit aici. Gelu Vișan, invitat și el în studio, a spus că aceeași rețetă a fost aplicată și în cazul lui Viorel Hrebenciuc. Hrebenciuc a fost făcut martor-denunțător în cazul lui Ioan Niculaie, patronul Interagro, cu amenințarea că fiul său va fi ținut mult și bine în arest, a spus Gelu Vișan. Acesta a precizat că are informațiile de la procurori din DNA care nu se sfiesc să vorbească deschis despre aceste lucruri. 

Ceilalți invitați în platourile RTV au ascultat în tăcere aceste cuvinte, fără să comenteze.Tag-uri:
DNA, cocos, hrebenciuc, laura vicol, arest, viorel hrebenciuc, dorin cocos, procurori dna, dna

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DNA. DORIN COCOȘ și VIOREL HREBENCIUC, FORȚAȚI SĂ FACĂ DENUNȚURI. O avocată povestește cum a fost bătut în arest fiul unuia dintre ei..

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/screen-shot-2016-09-30-at-64216-am-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/screen-shot-2016-09-30-at-64216-am-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Dan Dumitriu | vineri, 30 septembrie 2016 | 2 Comentarii | 1730 Vizualizari Două cazuri aproape identice. DNA. Dorin Cocoș-Alin Cocoș...

Preluat de la EVZ