Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 30 septembrie 2016 | 2 Comentarii
| 1026 Vizualizari

Cristian Popescu-Piedone la Parchetul General

Cristian Popescu-Piedone la Parchetul General.

UPDATE, ora 13:00: După aproape trei ore de audieri la la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese. La ieşire, acesta a declarat că a dat şi o declaraţie în faţa procurorilor.

„Am fost pus sub urmărire de domnii procurori, pentru conflict de interese. Am dat o declaraţie şi urmează ca domnii procurori şi instanţa să se pronunţe la sfârşit”, a spus Cristian Popescu Piedone.  Totodată, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie mai sun audiaţi şi copiii lui Cristian Popescu Piedone, Vlad şi Ana.

Dosarul a fost deschis după ce Agenţia Naţională de Integritate a reclamat că Popescu Piedone a fost în conflict de interese pentru că a semnat şase acorduri de funcţionare şi două autorizaţii pentru trei firme în care asociaţi şi administrator sunt copiii acestuia, când era primarul Sectorului 4.

În plus, una dintre societăţi a avut patru contracte cu ADP Sector 4 pentru ocuparea unei suprafeţe de 400 de metri pătraţi, deşi în realitate a ocupat o suprafaţă de aproape şase ori mai mare.

Fostul primar al Sectorului 4 a ajuns joi dimineaţa în faţa procurorilor, din cauza unor noi acuzaţii.

Din primele informaţii reiese că Popescu-Piedone ar fi implicat într-un dosar în care sunt anchetate o afacere a fiului său şi anumite aspecte legate de nişte chirii.

Cristian Popescu-Piedone nu a dorit să facă prea multe declaraţii la intrarea în sediul Parchetului General.

Tag-uri:
Cristian Popescu-Piedone, Cristian Popescu-Piedone dna, dna, parchetul general, Cristian Popescu-Piedone parchetul general, piedone parchetul general, pideone fapte penale, pideone anchetat, Cristian Popescu-Piedone anchetat, piedone sector 4, Cristian Popescu-Piedone sector 4, primarie sector 4, Cristian Popescu-Piedone coruptie, piedone coruptie, piedone acte de coruptie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Popescu-Piedone după trei ore la Parchetul General: “Am fost PUS SUB URMĂRIE” S-a aflat ACUZAŢIA gravă care ÎI VIZEAZĂ PE EDIL ŞI PE COPIII LUI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cristian-popescu-piedone-la-parchetul-general-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cristian-popescu-piedone-la-parchetul-general-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 30 septembrie 2016 | 2 Comentarii | 1026 Vizualizari Cristian Popescu-Piedone la Parchetul General Cristian Popescu-Piedone...

Preluat de la EVZ