loading…

Liderii israelieni au reacționat în fața remarcilor președintelui filipinez, Rodrigo Duterte, care a comparat campania antidrog din Filipine cu Holocaustul, informează site-ul BBC News.

Ceea ce a spus președintele Duterte nu este numai profund inuman, dar demonstrează o înfiorătoare lipsă de respect față de viețile omenești, ceea ce este supărător pentru liderul democrat al unui mare stat“, a declarat Ronald S. Lauder, președintele Congresului internațional al evreilor, în timp ce solicita scuze din partea președintelui filipinez.

Rabinul Abraham Cooper a declarat că Rodrigo Duterte le datorează “scuze victimelor (Holocaustului) pentru discuția sa dezgustătoare și fără rost“.

Conform Ligii evreiești Anti-Defăimare, cu sediul în SUA, comentariile au fost “nepotrivite și profund ofensatoare“.

Rodrigo Dutertes-a comparat cu liderul nazist, declarând că dorește să ucidă milioane de dependenți de droguri, la fel cum Adolf Hitler a omorât evrei în timpul Holocaustului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/comunitatile-evreiesti-reactioneaza-la-remarcile-lui-rodrigo-duterte-despre-adolf-hitler-29400.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/comunitatile-evreiesti-reactioneaza-la-remarcile-lui-rodrigo-duterte-despre-adolf-hitler-29400-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv