Autor:
Ana Petrescu
| vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 194 Vizualizari

Dacian Cioloș mulțumește cetățenilor care au donat pentru “Cumințenia Pământului”

Premierul Dacian Cioloș a transmis un mesaj video, pe pagina personală de Facebook, în care le-a mulțumit celor care s-au implicat în campania de strângere a banilor pentru achiziționarea sculpturii “Cumințenia Pământului” a lui Constantin Brâncuși. Primul-ministru a adăugat că vrea să prelungească perioada de subscripție.

“Mulțumesc celor peste 100.000 de români care s-au implicat în campania de subscripție națională dedicată achiziției operei lui Constantin Brâncuși “Cumințenia Pământului” și care, împreună, în numai patru luni, au donat peste un milion de euro. Având în vedere numărul impresionant de donații din ultimele zile, luăm în considerare prelungirea perioadei de subscripție. Mai mult decât recuperarea unei opere a patrimoniului cultural național, această campanie este despre asumarea individuală a unor valori naționale, despre unitatea și solidaritatea noastră ca popor în jurul acestora”, a scris.

Astăzi s-ar încheia campania de subscripție publică pentru strângerea banilor necesari achiziționării sculpturii „Cumințenia Pământului”.

Guvernul a reușit să strângă din donațiile făcute de cetățeni doar 800.000 – 1.000.000 de euro. E greu de crezut că se strâng în 24 de ore restul de 5 milioane de euro necesari cumpărării, dar orice minune este posibilă, cum ar fi unul sau mai mulți donatori surpriză. Chiar dacă este un eșec campania de subscripție, pentru Guvern se pare că afacerea este departe de a se încheia.

Tag-uri:
cumintenia pamantului, dacian ciolos, Constantin Br, campanie, donatii

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cioloș, MESAJ pentru cei care au donat pentru “Cumințenia Pământului”. Ce a hotărât EXECUTIVUL | VIDEO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/dacian-ciolos-1-465x390-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/dacian-ciolos-1-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialGuvern
Autor: Ana Petrescu | vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 194 Vizualizari Dacian Cioloș mulțumește cetățenilor care au donat pentru...

Preluat de la EVZ