loading…

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, în ultima zi a campaniei pentru achiziționarea “Cumințeniei Pământului”, că procesul de subscripție publică ar putea fi prelungit, în ultimele zile fiind trimise peste 20.000 de sms-uri, iar, în total, peste 100.000 de români au donat peste 1 milion de euro.

Într-un mesaj video publicat vineri pe site-ul guvernului, premierul spune că procesul de subscripție ar putea fi prelungit, având în vedere că este pentru prima oară în România când în doar patru luni și jumătate s-a strâns o astfel de sumă importantă pentru un proiect cu valoare culturală. Cioloș a spus că Guvernul va oferi detalii legate de prelungirea campaniei de achiziție publică în zilele următoare.

“Doresc să le mulțumesc celor peste 100.000 de români care au participat la subscripția publică pentru achiziționarea <<Cumințeniei pământului>>. În patru luni și jumătate s-a strâns peste un milion de euro în acest proces. Cred că este pentru prima oară în România când o sumă atât de importantă este strânsă într-o perioadă atât de scurtă pentru un proiect cu valoare culturală. Doresc să le mulțumesc în primul rând liderilor de opinie, ziariștilor, sportivilor, artiștilor, tinerilor care s-a implicat în mod pro-activ în acest proces. (…) Totodată vreau să le mulțumesc românilor din diaspora care au participat în mod activ și au dovedit că rădăcinile nu se uită și că au înțeles foarte bine valoarea acestui proiect, dincolo de achiziționare”, a spus șeful Executivului.

Premierul a spus că doar în ultimele zile au fost trimise peste 20.000 de sms-uri pentru achiziție, iar toate acestea arată că proiectul este un succes.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/campania-pentru-cumintenia-pamantului-ar-putea-fi-prelungita-29415.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/campania-pentru-cumintenia-pamantului-ar-putea-fi-prelungita-29415-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv