Autor:
Matei Năstase
| vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 125 Vizualizari

Un anunț al astrologilor, privind ”Luna Neagră”, a agitat spiritele și a creat noi teorii ale conspirației. Printre acestea, s-a speculat că s-ar apropia apocalipsa, în timp ce alții susțin că ar seara de 30 septembrie ar putea fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, argumentând cu versete din Evangheliile după Apostolii Luca și Matei.

Potrivit realitatea.net, pe 30 septembrie va avea loc fenomenul ”Luna Neagră”. Mulți asociază acest eveniment astronomic cu venirea apocalipsei.

Ce înseamnă ”Luna Neagră”?

Spectaculosul eveniment se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinse în umbra Terrei. Astfel, aceasta nu mai este vizibilă. Fenomenul se produce o dată la 32 de luni.

Având în vedere că luna aceasta au fost și alte evenimente astronomice inedite, pritne care și ”Inelul de foc” – când Luna se aliniază cu Pământul și Soarele deasupra Afircii, conspiraționștii s-au grăbit să spună că în seara de 30 septembrie lumea va lua sfârșit, sau chiar că Iisus ar putea veni a doua oară pe pâmânt.Tag-uri:
luna neagra, apocalispa, lumea pe jar, conspiratie, sfarsitul lumii, luna, astrologie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BREAKING NEWS: Se întâmplă în această seară! ”Apocalipsa” a fost anunțată de ”LUNA NEAGRĂ”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/world-on-fire-improved-wallpaper-by-hardii-d5djhq2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/world-on-fire-improved-wallpaper-by-hardii-d5djhq2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | vineri, 30 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 125 Vizualizari Un anunț al astrologilor, privind ”Luna Neagră”,...

Preluat de la EVZ