Aproximativ 10 fonduri de investiții au început să își reducă expunerea financiară pe Deutsche Bank, în condițiile îngrijorărilor că banca germană va putea să reziste penalităților legale cu care se confruntă, scrie Bloomberg.

Fondurile, o mică parte din cei 800 de clienți pe care îi are banca în business-ul de investiții, și-au mutat parte din derivatele listate către alte firme, potrivit unui document intern al Deutsche. Printre fonduri se numără și Millennium Partners, în valoare de 34 de miliarde de dolari, Rokos Capital Management, în valoare de 4 miliarde de dolari și Capula Investment Management, de 14 miliarde de dolari, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

“În orice săptămână, avem câștiguri și pierderi”, a spus Barry Bausano, șeful diviziei de hedge funding a băncii. “Săptămâna aceasta nu este cu nimic diferită, asta se întâmplă mereu”, a adăugat el.

În urma anunțului, acțiunile băncii au scăzut cu până la 8% în Frankfurt, un minim record pentru Deutsche Bank.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/actiunile-deutsche-bank-au-scazut-in-aceasta-dimineata-la-un-minim-record-29390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/actiunile-deutsche-bank-au-scazut-in-aceasta-dimineata-la-un-minim-record-29390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv