Simona Halep, a patra favorită și numărul 5 WTA, a declarat după victoria cu Madison Keys (SUA, 9 WTA), pe care a învins-o, astăzi, scor 6-4, 6-2, într-un meci din sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Wuhan (China), că diferența în acest joc s-a făcut la retur.

Știre inițială aici: Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wuhan

M-am bucurat de timpul petrecut pe teren, le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi să urmărească meciul. Știam că va fi o partidă grea, am returnat bine. Sper ca anul acesta să reușesc un parcurs mai bun la Turneul Campioanelor decât la ediția precedentă. Vreau să mă simt bine pe teren pentru că doar atunci când mă simt bine pot juca la nivel înalt“, a declarat Simona Halep la finalul întâlnirii cu Madison Keys din sferturile de finală de la Wuhan.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/simona-halep-sper-ca-anul-acesta-sa-reusesc-un-parcurs-mai-bun-la-turneul-campioanelor-29328.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/simona-halep-sper-ca-anul-acesta-sa-reusesc-un-parcurs-mai-bun-la-turneul-campioanelor-29328-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv