Un bărbat, soția sa și un prieten de familie au fost găsiți fără viață în beciul unei locuințe în care se aflau mai multe butoaie cu vin pus la fermentat.

Tragedia a avut loc în cursul după-amiezii de ieri, în localitatea Săscut (județul Bacău). Vecinii familiei s-au îngrijorat în momentul în care și-au dat seama că nimeni nu mai ieșise prin curte de ceva timp. Văzând că nu răspunde nimeni, au intrat în casă unde, de asemenea, nu se afla nici o persoană. Abia în momentul în care au ajuns în dreptul beciului au văzut trupurile bărbatului de 83 de ani, al soției (76 de ani) și a unui alt bătrân de 77 de ani, prănușite unul peste altul.

Oamenii au sunat la 112. La fața locului au ajuns trei echipaje ale Ambulanței și una de pompieri, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimelor. Cea mai probabilă cauză a decesului este intoxicația cu dioxid de carbon rezultat în urma fermentării vinului.

rootstireaActualitate/Esential
Un bărbat, soția sa și un prieten de familie au fost găsiți fără viață în beciul unei locuințe în care se aflau mai multe butoaie cu vin pus la fermentat. Tragedia a avut loc în cursul după-amiezii de ieri, în localitatea Săscut (județul Bacău). Vecinii familiei s-au îngrijorat în momentul...

Preluat de la romania ntv