Un cetățean român în vârstă de 34 de ani a fost condamnat la opt luni de închisoare în regiunea franceză Alsacia pentru că a furat o jumătate de tonă de hrană pentru animale împreună cu alți patru complici, informează site-ul postului BFM TV.

Cetățeanul român a fost judecat miercurea aceasta la Tribunalul corecțional din orașul Colbar, aflat în regiunea franceză Alsacia, notează Mediafax.

Acesta a fost găsit vinovat de intrarea prin efracțiune într-un magazin de animale din Saint-Hippolyte și de a fi furat jumătate de tonă de hrană pentru animale, utilaje și produse fitosanitare, în valoare totală de 30.000 de euro.

În cadrul audierilor, condamnatul a negat faptele, declarând că el era doar șoferul mașinii folosite pentru a transporta produsele furate. Trei alți complici sunt în continuare căutați de Poliție, în vreme ce al patrulea este spitalizat în urma unei răni grave produse în timp ce încerca să evite forțele de ordine.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/roman-condamnat-la-inchisoare-in-franta-pentru-furtul-unei-jumatati-de-tone-de-hrana-pentru-animale-29354.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/roman-condamnat-la-inchisoare-in-franta-pentru-furtul-unei-jumatati-de-tone-de-hrana-pentru-animale-29354-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv