Florin Frandeș, șeful Poliției Locale Bistrița, vrea ca cei care hrănesc pisicile fără stăpân din oraș să fie sancționați cu amenzi.

De asemenea, vrea ca hingherii să urmărească și pisici, nu doar câini, asta deși angajații acestui serviciu nu au autorizații pentru asta și nici spațiu pentru a ține animalele capturate, notează adevarul.ro.

Ideea de pedepsire a celor care hrănesc animalele fără stăpân a venit de la un bistrițean, care a sesizat Poliția Locală cu privire la stricăciunile pe care le-ar fi făcut pisicile în cauză la mașinile parcate, ‘încurajate“’de o vecină care le hrănește.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/razboiul-unui-sef-de-politie-locala-cu-pisicile-fara-stapan-vrea-sa-le-captureze-si-sa-ii-pedepseasca-pe-cei-care-le-hranesc-29367.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/razboiul-unui-sef-de-politie-locala-cu-pisicile-fara-stapan-vrea-sa-le-captureze-si-sa-ii-pedepseasca-pe-cei-care-le-hranesc-29367-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv