Legia Varșovia va disputa următorul meci de pe teren propriu în Liga Campionilor fără spectatori, din cauza incidentelor provocate de către fani la ultima partidă, potrivit unei decizii luate joi de UEFA.

Partida Legia Varșovia – Real Madrid, din 2 noiembrie, este vizată de această măsură. Totodată, clubul de fotbal din Polonia a fost amendat cu 80.000 de euro, pentru incidentele din meciul cu Borussia Dortmund, încheiat cu scorul de 6-0 pentru formația germană, scrie Mediafax.

Unii suporteri polonezi au avut un comportament rasist și violent. Oameni care purtau cagule au încercat să pătrundă în secțiunea destinată fanilor lui Dortmund, s-au luat la bătaie cu forțele de ordine și au folosit gaze lacrimogene asupra acestora.

UEFA a deschis procedurile disciplinare în legătură cu incidente violente, folosirea materialelor pirotehnice, aruncarea de obiecte în teren, blocarea zonelor de acces și comportament rasist.

Legia Varșovia este prima formație poloneză care reușește să ajungă în grupele Ligii Campionilor în ultimii 20 de ani. Stadionul polonezilor are o capacitate de 28.000 de locuri.

Campioana Poloniei a pierdut al doilea meci din grupa F a Ligii Campionilor, 0-2 în deplasare cu Sporting Lisabona, și se află pe ultimul loc în clasament, fără niciun punct.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/meciul-legia-varsovia-real-madrid-din-liga-campionilor-se-va-disputa-fara-spectatori-29361.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/meciul-legia-varsovia-real-madrid-din-liga-campionilor-se-va-disputa-fara-spectatori-29361-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv