Autor:
Dodo Romniceanu
| joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

Un pictor parizian a fost obligat să îngenuncheze şi să sărute picioarele unei prinţese din Arbia Saudită, posesoarea unui impresionant palat în capitala Franţei. Prinţesa le-ar fi poruncit apoi gărzilor sale să ucidă “javra care nu merită să trăiască”.

Incidentul s-a petrecut pe o impresionantă proprietate privată aflată pe Foch Avenue, într-o zonă ultracentrală din Paris, la doi paşi de Arcul de Triumf (foto jos). Pictorul-decorator fusese solicitat pentru lucrări de renovare şi redecorare, dar prinţesa –potrivit Daily Mail, rudă apropiată a răposatului Rege Khalid bin Abdulaziz Al Saud – a fost profund nemulţumită de modul în care artistul şi-a desfăşurat activitatea la faţa locului.

Eroarea impardonabilă ar fi fost gestul pictorului de a poza interioarele pe care le avea de modificat, practică devenită rutină în zilele noastre, dar care a fost interpretată prinţesă drept act de spionaj. Ea le-a ordonat isteric bodyguarzilor săi să-l lege, să-i aplice o pedeapsă fizică şi să-l oblige să-I sărute picioarele princiare.

După aproximativ patru oare de tortură, omul a fost scos în şuturi în stradă şi avertizat să nu se mai întoarcă niciodată în zonă. Scăpat din ghearele malacilor, rănit la cap şi cu multe alte lovituri în diverse alte zone ale corpului, artistul a mers direct la poliţie unde a depus o plângere împotriva arăboaicei.

Tag-uri:
printesa araba

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incident halucinant într-un somptuos palat din centrul Parisului. O PRINŢESĂ ARABĂ şi-a asmuţit gărzile împotriva unui pictor parizian: “Omorâţi javra asta!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/printesa-araba1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/printesa-araba1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari Un pictor parizian a fost obligat să...

Preluat de la EVZ