Desfășurare impresionantă de forțe în Botoșani. Fiul primarului orașului a vrut să sinucidă. Tânărul s-a urcat, joi, pe acoperișul unui bloc turn de unde ar fi amenințat că vrea să se arunce.

Zeci de pompieri și jandarmi au fost mobilizați la fața locului și au reușit să-l convingă pe tânăr să renunțe la gestul necugetat, scrie libertatea.ro.

De curând, tânărul era foarte afectat, după moartea bunicului. Dovadă stă faptul că el a postat o rețea de socializare un mesaj în care își lua adio de la cel care l-a crescut.

Nu este prima oară când fiul primarului iese în evidență prin astfel de fapte. În iunie, Cosmin, fiul edilului, a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul vilei părinților. Potrivit propriilor declarații, băiatul a căzut de la balconul situat la etajul 1 al vilei părintilor, locuință care se află într-un cartier exclusivist al Botosaniului, Alfa Land.

Cosmin Flutur a fost implicat, de-a lungul timpului într-o serie de scandaluri care i-au confirmat statutul de ”beizadea”. În anul 2014, tânărul a provocat un accident în urma căruia bolidul pe care îl conducea i-a fost confiscat și au existat suspiciuni că ar fi fost drogat la volan, însă nu au existat suficiente dovezi, deși s-au făcut ulterior și percheziții acasă la acesta.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fiul-unui-primar-a-vrut-sa-se-sinucida-s-a-urcat-pe-acoperisul-unui-bloc-29374.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fiul-unui-primar-a-vrut-sa-se-sinucida-s-a-urcat-pe-acoperisul-unui-bloc-29374-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv