Autor:
Felix Mihai Badea
| joi, 29 septembrie 2016 | 4 Comentarii
| 1928 Vizualizari

Bancul Zilei

O brunetă, Oana Zăvoranu, o roșcată, Bianca Drăgușanu și o blondă, Elena Udrea, se aflau în închisoare, așa că s-au decis să evadeze.

O brunetă, Oana Zăvoranu, o roșcată, Bianca Drăgușanu și o blondă, Elena Udrea, se aflau în închisoare, așa că s-au decis să evadeze. Fetele au reușit să iasă, au mers ce-au mers până s-a făcut de ziuă. La un moment dat, bruneta Oana Zăvoranu a zis: “Să ne ascundem în hambarul ăla, aici poliția nu ne va găsi”.
A doua zi dimineața, poliția a înconjurat hambarul și au spus: “Ieșiți afară cu mâinile ridicate!”. Liniște.
Bianca Drăgușanu a spus încet: “Să ne ascundem sub coșurile alea de nuiele ăia și polițiștii nu ne vor găsi!”
Așa că bruneta a intrat sub primul, roșcata a intrat sub al doilea, iar Elena Udrea a intrat sub al treilea. Între timp, polițiștii au intrat în hambar și au văzut coșurile de nuiele răsturnate. Sergentul le-a ordonat să scotocească peste tot.
Așa că polițistul a dat un șut primului coș de nuiele și s-a auzit: “Ham-Ham.””E doar un câine, dă-l naibii!”, a țipat polițistul, ușor speriat.
Polițistul lovit următoarul coș: “Miau. Miau “.”E doar o pisică, dă-o naiba…”, a spus polițistul, înduioșat.
Polițistul lovit coșul următor, iar Elena Udrea a țipat: “CARTOFI! CARTOFI”Tag-uri:
Elena Udrea, Oana Zavoranu, Oana Zăvoranu, Bianca Drăgușanu, bancul zilei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ELENA UDREA A EVADAT DIN ÎNCHISOARE. Unde s-a ascuns și cum i-a păcălit pe polițiști. RÂZI CU LACRIMI LA BANCUL ZILEI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/bancuri-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/bancuri-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Autor: Felix Mihai Badea | joi, 29 septembrie 2016 | 4 Comentarii | 1928 Vizualizari Bancul Zilei O brunetă, Oana Zăvoranu, o...

Preluat de la EVZ