Autor:
Petrisor Cana Matei Năstase | joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 17 Vizualizari

Florian Coldea

O „știre-șoc” rostogolită pe site-urile mass-media, la o zi după ședința CSAT de la care au lipsit șefii principalelor servicii secrete din România, anunța că prim-adjunctul și adjunctul șefului SRI, Eduard Hellving, respectiv generalii Florian Coldea și George-Viorel Voinescu, au ieșit la pensie. Serviciul Român de Informații a reacționat și a precizat că această știre este falsă.

Serviciul Român de informații a reacționat după ce o „știre-bombă”, preluată de mai multe site-uri ale unor ziare centrale, dar și de televiziuni, au anunțat că  Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, şi George-Viorel Voinescu, adjunct al directorului SRI, pleacă din cadrul Serviciului Român de Informaţii, prin ieşirea la pensie.

Informația a fost furnizată, inițial, de Bursa care a preluat informația „dintr-o singură sursă”. Sursa ar fi fost blogul deveghepatriei.ro care anunța, pe 28 septembrie: „Să fiu primul care vă anunță: Coldea, urmează să fie trecut în rezervă!”.

„În urma articolelor apărute în mass-media, referiotare la trecerea în rezervă a adjuncților directorului SRI, Florian Coldea și George Viorel Voinescu, SRI infirmă aceste afirmații”, au declarat pentru EVZ reprezentanții Serviciului Român de Informații.

Generalul Florin Coldea a lipsit de la ședința CSAT din această săptămână. Potrivit sursei citate de bursa.ro şi preluate, printre alţii, de B1 TV şi România Liberă, Coldea ar fi ieșit la pensie. Odată cu acesta, și adjunctul directorului Serviciului Român de Informații, George-Viorel Voinescu, pleacă din cadrul SRI, tot prin ieşirea la pensie, mai scrie sursa citată.

Marți, la ședința CSAT, conducerea Serviciului Român de Informații a lipsit, fiind delegat colonelul Cristian Bizadea. Conform unui comunicat al instituției, directorul SRI, Eduard Hellvig, și prim adjunctul Serviciului, Florian Coldea, se află într-o vizită de lucru pentru îndeplinirea unei misiuni.

 

 

Tag-uri:
reactie, sri, coldea, articole, mass media, informatii false, florian coldea, general

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezinformare sau jocuri politice murdare? Reacția SRI după știrea că generalul COLDEA și adjunctul său S-AU PENSIONAT: „Este o informație FALSĂ!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/coldea3-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/coldea3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Petrisor Cana ,  Matei Năstase | joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 17 Vizualizari Florian Coldea O „știre-șoc” rostogolită pe...

Preluat de la EVZ