Autor:
Daniel Teodoreanu
| joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 171 Vizualizari

Deviatiile unei profesoare in fata elevilor de clasa a VIII-a au devenit virale in Romania

Deviaţiile unei profesoare în faţa elevilor de clasa a VIII-a au devenit virale în România.

O profesoară din Târgu Jiu i-a întrebat pe elevii ei de clasa a VIII-a, pe cine ar executa dacă ar mai avea o zi de trăit, iar iniţiativa ei a generat multe reacţii în ale părinţilor intrigaţi.

Profesoara de sport, care este directoarea şcolii, a organizat acest „concurs” în timpul banchetului din această vară şi a oferit variante elevilor.

“Directoarea: Juriul va lua în calcul cel mai frumos şi trăznit răspuns. Întrebare: Dacă mâine ar fi ultima voastră zi de viaţă pe cine aţi executa? Pe profu’ de matematică, pe doamna dirigintă?”, a spus profesoara.

“Elevă: Pe profu’ de mate…

Directoarea: Profu’ de matematică, te-ar executa fata asta de aici, fii atent!

Elevă: Pe domnul de biologie.

Elev: Pe dumneavoastră”, au fost câteva dintre reacţiile elevilor.

Reprezentanţii inspectoratului județean au criticat gestul directoarei, dar nu au declanșat o anchetă.

Tag-uri:
profesoara, profesoara elevi, deviatiile, deviatii profesoara, profesoara targu jiu, targu jiu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DEVIAŢIILE UNEI PROFESOARE în faţa elevilor de clasa a VIII-a AU DEVENIT VIRALE în România. Replici incredibile despre EXECUŢII ÎN STIL MAFIOT l Video.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/deviatiile-unei-profesoare-in-fata-elevilor-de-clasa-a-viii-a-au-devenit-virale-in-romania-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/deviatiile-unei-profesoare-in-fata-elevilor-de-clasa-a-viii-a-au-devenit-virale-in-romania-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 171 Vizualizari Deviatiile unei profesoare in fata elevilor de...

Preluat de la EVZ