Autor:
Carmen Vintilă
| joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 55 Vizualizari

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis președintelui Senatului Călin Popescu-Tăriceanu că are “fantezii electorale”, și că el nu este captiv niciunei forțe oculte.

“Arăt eu ca un om care se teme de ceva sau simte o presiune? Nu. Sunt fantezii electorale ale unora sau altora care, în loc să vină cu câteva proiecte serioase pentru România, creează scenarii. Cred că unii nu au reuşit să scape de acea scenarită a anilor ’90. Nu, nu sunt captiv în nicio structură, nu mă tem de nicio evoluţie şi sunt convins că oamenii simt acest lucru şi, în final, cred că această abordare face parte din acea abordare retrogradă, anti-justiţie, anti-progres, anti-instituţii puternice. Este regretabil că avem astfel de politiceni profilaţi care au un discurs de acest tip”, a declarat Iohannis,citat de Agerpres,  întrebat despre declaraţiile preşedintelui Senatului. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, miercuri, că este preocupat de “pasivitatea preşedintelui Iohannis” în legătură cu situaţia creată în privinţa şefei DNA. 

“Un alt motiv al preocupării mele profunde este pasivitatea totală a preşedintelui Iohannis faţă de această stare de fapt. Nu ştiu încă dacă această pasivitate provine dintr-o neînţelegere a realităţii politice ce îl înconjoară, dintr-o neînţelegere a rolului său constituţional sau pentru că este la rândul său prizonierul unor structuri de forţă care îl controlează sau şantajează prin intermediul dosarelor din care reiese că a devenit proprietarul unor imobile din Sibiu folosindu-se de acte false. (…) Denunţul făcut de către deputatul Sebastian Ghiţă şi mai cu seamă dezvăluirile fostului preşedinte al României dovedesc că România nu este nici pe departe un stat de drept şi această stare de fapt trebuie urgent corectată prin conjugarea eforturilor dintre instituţiile democratic constituite ale statului”, a susţinut Tăriceanu. Tag-uri:
Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, PNL, DNA, Codruta Kovesi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DECLARAȚIA ZILEI. Klaus Iohannis: “ARĂT eu ca un om care se TEME de ceva?”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/klaus-iohannis-frica-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/klaus-iohannis-frica-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPreşedinţie
Autor: Carmen Vintilă | joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 55 Vizualizari Klaus Iohannis Preşedintele Klaus Iohannis i-a...

Preluat de la EVZ