Autor:
Daniel Teodoreanu
| joi, 29 septembrie 2016 | 3 Comentarii
| 1135 Vizualizari

Criminal feroce, intrat in istorie pentru omoruri sangeroase

Criminal feroce, intrat în istorie pentru omoruri sângeroase comise în urma unor crize de nebunie fără precedent în România.

Acesta este cazul unui recidivist din Constanţa, condamnat pentru a două oară la închisoare pe viaţă, conform stirileprotv.ro. În ianuarie 2015, individul şi-a executat fosta iubita chiar sub ochii celor trei copii ai ei, iar pentru această faptă şi-a primit condamnarea: închisoare pe viaţă. Totuşi, sentinţa nu este definitivă.

Nicolae Gociu, de 44 de ani, a mai săvârşit însă două crime înainte de această vărsare de sânge. În 1993, când era militar, a fugit din unitate şi i-a împuşcat mortal pe părinţii iubitei lui, din cauză că aceştia nu vedeau bine relaţia de dragoste cu fiica lor. Pentru împuşcarea celor doi cu un Kalaşnikov, criminalul a fost condamnat pe viaţă.

Uimitor, însă, după această faptă, Nicolae Gociu a fost eliberat condiţionat în 2013, iar până la o nouă crimă n-au trecut decât doi ani. Întrebarea este următoarea: cum au putut judecătorii să elibereze un astfel de monstru, deşi acesta fusese condamnat pe viaţă pentru că împuşcase doi oameni cu o puşcă-mitralieră durată din unitatea în care îşi satisfăcea stagiul militar? Cum ar trebui să răspundă acei magistraţi pentru eroarea lor?

Foto Nicolae Gociu

Tag-uri:
criminal, criminal feroce, condamnat pe viata, condamnat pe viata de doua ori, criminal constanta, Nicolae Gociu, Nicolae Gociu criminal, Nicolae Gociu Constanta, omoruri sangeroase, omoruri, crize de nebunie, nebunie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CRIMINAL FEROCE, intrat în istorie pentru OMORURI SÂNGEROASE comise în urma unor CRIZE DE NEBUNIE fără precedent în România. Judecătorii l-au CONDAMNAT PE VIAŢĂ DE DOUĂ ORI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/f_6-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/f_6-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 29 septembrie 2016 | 3 Comentarii | 1135 Vizualizari Criminal feroce, intrat in istorie pentru omoruri...

Preluat de la EVZ