Nicolae Popescu (36 de ani), un hacker originar din Alexandria, este cel mai vânat român. Pe capul lui, FBI a pus o recompensă de un milion de dolari.

Românul care a scăpat de sub nasul autorităților din țară în 2010 este căutat de americani, în zadar, de aproape patru ani, conform adevarul.ro.

Potrivit site-ului oficial al FBI, ‘Nicolae Popescu este căutat pentru posibila sa participare într-o escrocherie sofisticată de fraudă pe internet. În cadrul acestei escrocherii, grupul de infractori aflați în România și în alte părți din Europa au postat anunțuri pe site-uri de licitație de pe Internet pentru vânzarea de produse. Aceste anunțuri conțineau imaginile și descrierile unor vehicule și altor obiecte de vânzare, fără ca, de fapt, aceste vehicule și obiecte să existe în realitate. Pretinzând a fi vânzători, infractorii negociau prin email cu cumpărători neavizați din Statele Unite ale Americii’.

După estimările FBI, românul a păcălit mii de persoane și a reușit să strângă peste trei milioane de dolari din vânzări fictive pe internet.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cine-este-cel-mai-vanat-roman-si-de-ce-fbi-a-pus-pe-capul-lui-o-recompensa-de-un-milion-de-dolari-29369.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cine-este-cel-mai-vanat-roman-si-de-ce-fbi-a-pus-pe-capul-lui-o-recompensa-de-un-milion-de-dolari-29369-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv