Gimnasta Cătălina Ponor susține că este doar propusă pe lista PSD pentru pentru Camera Deputaților, dar nu a dat, deocamdată, un răspuns în acest sens.

“Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declarație oficială dacă voi candida sau nu, mi-aș dori ca cei care comentați urât pe pagina mea să vă abțineți până mâine dimineață, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ”, a scris Cătălina Ponor pe contul ei de Facebook.

Aceasta menționează că este doar propusă pe listele PSD, dar nu a dat până în acest momnent un răspuns, notează Mediafax.

“Mâine va ști toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulțumesc pentru înțelegere!”, scrie gimnasta.

Purtătorul de cuvânt al organizației județene a PSD Constanța, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat, joi, că gimnasta Cătălina Ponor va candida, la alegerile din decembrie, pentru Camera Deputaților din partea organizației din Constanța.

Deputatul spunea că gimnasta se află pe lista candidaților la alegerile din decembrie și că aceasta va ocupa un loc eligibil.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/catalina-ponor-sunt-doar-propusa-pe-lista-psd-nu-am-dat-un-raspuns-inca-29370.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/catalina-ponor-sunt-doar-propusa-pe-lista-psd-nu-am-dat-un-raspuns-inca-29370-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv