Autor:
Maria Mocanu
| joi, 29 septembrie 2016 | 2 Comentarii
| 1380 Vizualizari

Brad Pitt a recurs la un gest disperat după divorțul de Angelina. Fără doar și poate, printr-o perioadă extrem de grea. Actorul a recurs la un gest disperat după divorțul de Angelina Jolie, femeia care i-a fost alături 12 ani.

Divorțul care încă mai ţine primele pagini ale ziarelor îi are ca protagonişti pe Brad Pitt și pe Angelina Jolie, l-au determinat pe celebrul actor să se izoleze de lume în casa lor din Los Felices.

Divorțul, dar și ancheta deschisă împotriva cunoscutului actor, având în vedere că FBI investighează o agresiune verbală și fizică asupra unuia dintre copiii săi, l-au distrus.  Faptele ar fi avut loc la bordul avionului privat cu care familia se întorcea din Franța la casa din Los Angeles, pe 14 septembrie.  după acest incident, acesta a lipsit de la premiera filmului său „Voyage Of Time”, menționând că în aceasta perioadă se ocupă de problemele familiale, susțin cei de la TMZ.

Recent, Brad Pitt a mărturisit pentru revistei People că este foarte supărat din pricina acestui divorț: „Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiiilor noştri. Rog amabil presa să le dea liniştea pe care o merită în acest moment”, a declarat Brad Pitt.

În ciuda a ceea ce părea un mariaj de invidiat până acum, jurnaliștii americani vorbesc despre un divorț cu scandal. Scenele fierbinți din pelicula „Allied” l-au determinat pe producătorul filmului să spună că Marion Cotillard şi celebrul Brad Pitt, parteneri în film, sunt iubiți.

Brad Pitt şi Marion Cotillard au fost colegi pe platourile thrillerului de spionaj Allied, care va avea premiera internaţională în luna noiembrie.

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt a recurs la un GEST DISPERAT după divorțul de Angelina. Nici măcar FAMILIA ACTORULUI nu poate crede CE I SE ÎNTÂMPLĂ.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pitt-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pitt-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | joi, 29 septembrie 2016 | 2 Comentarii | 1380 Vizualizari Brad Pitt a recurs la un gest...

Preluat de la EVZ