Autor:
Melania Stoica
| joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 75 Vizualizari

Bogdan Olteanu

Bogdan Olteanu s-a prezentat în această dimineaţă la sediul DNA din proprie iniţiativă şi nu la cererea procurorilor.

Olteanu vrea să dea explicaţii suplimentare în dosarul de trafic de influenţă în care este anchetat şi este posibil să recunoască o parte dintre acuzaţii, informează România TV.

Bogdan Olteanu este anchetat într-un dosar de corupţie, după ce acesta a primit suma de un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, în perioada în care acesta era preşedinte al Camerei Deputaţilor. 

Olteanu se află în momentul de faţă în arest la domiciliu. 

Tag-uri:
sorin ovidiu vintu, dna, audieri, coruptie, camera deputatilor, liviu mihaiu, Olteanu, dosar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Olteanu s-a “autoinvitat” la DNA, pentru a da DECLARAŢII SUPLIMENTARE în dosarul în care este ANCHETAT .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/bogdan-olteanu-mediafax-foto-marian-ilie-2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/bogdan-olteanu-mediafax-foto-marian-ilie-2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Melania Stoica | joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 75 Vizualizari Bogdan Olteanu Bogdan Olteanu s-a prezentat în...

Preluat de la EVZ